http://www.youtube.com/watch?v=R4GZedx8EwI
upravo sam gledala malo filmice na suza.hr - zabava i fino se par puta nasmijala dok mi raspolozenje nije vidno splasnilo kad sam ugledala da imaju tamo ovaj film. pa zar na suzi??!
pa koliko glup moras bit da ne vidis da je to zlostavljani pas!!
inace taj film sam prvi put dobila preko maila prije jedno godinu dana i moram priznat da mi se osoba koja mi je to poslala nepovratno umanjila u ocima. nikako nemogu razumijeti da postoje toliko slabovidni (umni) i povrsni ljudi da u ovom filmu vide ista drugo osim zlostavljanja zivotinje, a kamoli zabavu!
neznam sto vi mislite o tome ali ja nisam u stanju pogledat vise od par sekunda tog odvratnog filma (tim vise sto sam osobno vezana uz jednog balkanskog gonica) jer je ocito po polozaju psa i podvucenom repu da se radi o jednom tesko istraumatiziranom psu koji se trese od straha kad cuje tu muziku. i neznam bili radije rastrgala te neljude na komadice ili bi vristala od suza zbog psa al jednostavno poludim na to. opce je poznato kojim su se metodama sluzili cigani da natjeraju medvjede da plesu - tjerali su ih da hodaju po zeravici uz neku glazbu pa medo pocne povezivat tu glazbu sa opecenoscu i zbog psihicke traume na zvuk glazbe pocne dizat sape u zrak. zadnji put sam takvog medu vidila kao mala u splitu nasred ulice, bio je cijeli u nekim sarenim trakama i vukli su ga cigani koji su bubnjali po nekim posudama. poslije vise nikad, ali ocito ima jos toga po balkanu.
sto su neljudska govna radila ovom psu nezelim ni razmisljat.

Thank God!