Jako je umiljat, a naročito voli djecu. Djeca su zapravo ta koja su zaslužna da je Edo dobio priliku potražiti svoje ljude na ovaj način. Naime, motao se par tjedana oko jedne zagrebačke osnovne škole i dijelio s klincima njihovu užinu. To mu se zapravo svidjelo jer je tamo uvijek bilo mekanih ruku za draganje, finih sendvaka za dijeljenje i skačučih lopti za ganjanje. Međutim, škola će uskoro završiti, a što će onda biti s njime? Dvije curice nisu mogle dopustiti da Edo ostane sam na napuštenom školskom igralištu, pa su mu odlučile potražiti skrbnike. Tako su curice pronašle nas, a mi smo se morali odazvati dječjoj inicijativi jer želimo gajiti pupoljke dječjeg suosječanja i altruizma u nadi da će procvasti u divne ljude. A to je ono što u konačnici može učiniti svijet ljepšim mjestom za sve nas!
Edo je dobio ime po nogometašu Eduardu s obzirom da je uživao sa školarcima igrati nogomet. Kao što vidite na fotkama, pokazao je i interes za Euro, pa traži ljude koji će s njime navijati ispred malog ekrana! Ako želite biti njegov doživotni prijatelj i sudrug za nogometanje javite se na broj 091 5383 974. Edo vas čeka u navijačkoj atmosferi!

Po izgledu, navija za Njemačku pa bih mu danas izrazila saučešće
Park ih je noću prepun pa je primio i prvu špotanciju u vezi
izazivanja nereda na javnom mjestu
napokon imam psa kojeg ne moram voditi na lajni! Jako sam si važna, jer Edi cupka oko mene kao konjić, od izlaska do lifta, u liftu sjedi, vani ode na
livadu obavi što treba i stalno se vraća da bi mi dao pusu
Cijelo je vrijeme nasmijan, dolazi na poziv prije nego izgovorim njegovo ime, kad gurne nos u
nekakvo smeće na cesti, čim čuje ''ne'' odmah ostavlja svu zanimaciju i naslanja mi se na noge
Obavio je to netko od njih sjedećki i zato su se toliko smijali. Kakvi kreteni.
Zbilja ne mogu reći da me ništa više ne može iznenaditi. Nemam toliko mašte

Morat ćemo ga izgleda ''prodat'' na šapicama
Baš pravi trač, ali eto

može fotkice?