ali oni gornji, iz liste alata, ne.... kad pritisnem ikonicu ne dogodi se ništa
| Author | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
zara06 |
#201 | |||
|
ja imam isti problem.... 'donji' smajlići rade:
ali oni gornji, iz liste alata, ne.... kad pritisnem ikonicu ne dogodi se ništa |
||||
|
|
||||
Keisi |
#202 | |||
|
Ne znam koji browser koristite (za yuku je najbolje koristiti firefox), ali pretpostavljam da se radi o nekim vasim postavkama na kompu, nema veze s yukuom tj.
nije njihov bug u pitanju jer sam ja upravo isprobala te gornje smajlice iz liste alata u oba preglednika i rade mi i u IE i u FF. Isla sam isprobati jer ja tu
traku smajlica inace ne koristim (obicno smajlice direktno upisujem u post jer najcesce ionako koristim quick reply). Obzirom da su u pitanju postavke na
kompu, mozda Tiberije nesto iskemija. A funkcionira li vam "upisivanje" smajlica? Na dnu ispod okvirica za quick reply imate Use Smilies (uz koji
mora biti oznacena kvacica) i kraj toga link na Complete smilies list - tamo se nalazi "kod" za svaki smajlic iz te gornje trake. Mozete u nuzdi i to
koristiti za te "gornje" smajlice (doduse ja to koristim uobicajeno, a ne u nuzdi - valjda stvar navike).
Necu vise zvati ljude u oglasniku da im kazem da necu kupiti ono sto
prodaju...bar neko vrijeme
|
||||
|
|
||||
zara06 |
#203 | |||
|
evo da probam...
eto, štima! hvala keisi, na savjetu
|
||||
|
|
||||
Keisi |
#204 | |||
|
Zara
Necu vise zvati ljude u oglasniku da im kazem da necu kupiti ono sto
prodaju...bar neko vrijeme
|
||||
|
|
||||
tiberije |
#205 | |||
mozda Tiberije nesto iskemijaTiberije kemijao do maloprije i ništa novoga nije iskemijao. Yuku se najbolje druži s browserom Mozilla Firefox, potom Opera, a nešto slabije s Internet Explorerom. Nekakvi lijevi, manje poznati browseri, stvaraju najviše problema, iako su možda na izgled zanimljivi. Preporuka: koristite Mozila Firefox i sve bi trebalo biti O.K. |
||||
|
|
||||
maza |
#206 | |||
|
Neće mi skinut slikice koje mi inače idu super kad stisnem ikonicu pored smajlića, ni gornji smajleki mi neće :-(
|
||||
|
|
||||
tiberije |
#207 | |||
Neće mi skinut slikice koje mi inače idu super kad stisnem ikonicu pored smajlića, ni gornji smajleki mi neće :-(
Hoće, hoće. Ako imaš browser Mozila Firefox sigurno hoće. ![]()
|
||||
|
|
||||
Anushka4 |
#208 | |||
|
Evo da prijavim da od danas i ja imam isti problem sa smajlićima, donje mogu koristiti, ali gornje ne...
|
||||
|
|
||||
Keisi |
#209 | |||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
A kaj ste cure na IE ili na FF? Meni na FF sve funkcionira. |
||||
|
|
||||
Anushka4 |
#210 | |||
|
Ja sam na IE i do sada mi je sve super funkcioniralo, a sad odjednom neće. Grrr. Vidjet ću za FF. Ili ću koristit smajliće s popisa smajlića s kodovima. |
||||
|
|
||||
Keisi |
#211 | |||
|
Ja sam sad probala i sa IE - za sada mi funkcionira i postavljanje fotki i smajlica na IE (iz gornje trake alata), no ocito je ipak u pitanju browser. Yuku
forumi su najbolje prilagodjeni za FF, pa je najjednostavnije koristiti njega i onda obicno sve funkcionira.
|
||||
|
|
||||
Ma Hydra |
#212 | |||
Anushka4 wrote: Ni meni ne otvaraju se gornji smajlići, ja to povezujem s tim da moj IE prije nekoliko dana se update-ao.
cudovište sa
tri glave i stotinu jezika
|
||||
|
|
||||
Anushka4 |
#213 | |||
Ma Hydra wrote: I moje se updateo. Instalirala sam FF i sad nemam problema. |
||||
|
|
||||
Didi |
#214 | |||
|
Nadam se da je ovo dobro mjesto za ovakvo pitanje. Naime, stavila sam novi blagdanski potpis pa me zanima može li proći prema forumskim pravilima ili ne? Ne
pišem dalje ništa dok ne dobijem odgovor da ne moram poslije editirati postove.
Happy Fuckin' Everything! Now leave me alone until next year! |
||||
|
|
||||
Keisi |
#215 | |||
|
Didi, samo ti pisi, sve je ok s tvojim potpisom. Doduse, na slikici ionako ne razaznajem sto je ali pretpostavljam nesto u skladu s potpisom.
Btw. jucer mi
je tvoj Kompa prikratio vrijeme voznje tramvajem, bas smo ugodno popricali o pesonjama.
|
||||
|
|
||||
Silver |
#216 | |||
|
Didin sig je prokleto (citaj f**) dobar.
Dodje mi se na njega pozvati u svom potpisu.
|
||||
|
|
||||
Didi |
#217 | |||
Keisi wrote:Da, tekst je sa slike, ali je slika smanjena tako da ne gnjavi potpis. Trebala sam stabiti thumbnail, ali mi se nije dalo gnjaviti, a možda bi onda bilo preveliko. Zato sam prepisala tekst u potpis. A slika izgleda ovako.
Kompa se odmah pohvalio čim je došao doma. Kaže: Rekla mi je - sve ja vas znam.
Happy Fuckin' Everything! Now leave me alone until next year! |
||||
|
|
||||
Keisi |
#218 | |||
|
Odlicna je fotkica iz potpisa!
Rekla mi je - sve ja vas znam. Je, prava sam tajna sluzba Prvo sam mudro prisla i pitala je li to Ksanta (kao da ne znam da jest ) a kad je Kompa rekao da Ksantu svi znaju, ja odmah
rekoh "znam ja i Situ, zapravo - sve ja vas znam - s Bundeka!"
|
||||
|
|
||||
jjinxie |
#219 | |||
|
....
Last Edited By: jjinxie 28/12/2009 17:43:48.
Edited 2 times.
|
||||
|
|
||||
zcccrv |
#220 | |||
|
Evo i avatarcek tu, ko zeli nek se posluzi slobodno...
|
||||
|
|
||||