| Author | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
tehniko |
Forumske tehnikalije - pitanja i odgovori |
Lead | ||
|
Svi ezsupporteri trebaju otici u svoj account (gore lijevo) i u control panelu kliknuti na Yuku Supporter. Ispod se otvore dva linka: Status i History. Treba
kliknuti na Status, pa zatim na plavi button Sync Supporter. Nakon toga softwer javi: Great! We were able to pull your ezSupporter information.
I to je to.
Last Edited By: Silver 19/04/2008 22:48:27.
Edited 1 time.
|
||||
|
|
||||
luvi7777 |
#1 | |||
|
Tko može dati kudus i kako? Ja bih dala ali ne znam kako
I na koji način si pozovemo friend-a? |
||||
|
|
||||
paf mrvica |
#2 | |||
|
Kudos mozes dati tako da kliknes na korisnikov profil, i gdje ti stoji kudos samo stisnes misem
Na istom mjestu ( u korisnikovom profilu ) odsetas misem na ikonu friend, kliknes i dalje te vodi samo |
||||
|
|
||||
luvi7777 |
#3 | |||
|
Kudus sam otkrila
idemo se pozabaviti prijateljima po uputama Paf
|
||||
|
|
||||
maza |
#4 | |||
|
Help! Prvo, učitam šapice i ulogiram se - kako da se vratim na forum??? Sada sam si otvorila novi prozor pa sam ostala ulogirana
Drugo kaj vam znači taj kudus, što se njime dobiva i što sa prijateljima? |
||||
|
|
||||
Keisi |
#5 | |||
|
Kudose smo vec spomenuli - oni su neki vid pohvale i mogu se dodjeliti osobi ali i topiku. No nista se ne dobiva, ne djele se nagrade za prikupljene kudose
Mazo, sto se vracanja iz accounta na forum tice, mozda ti je najjednostavnija opcija da si Yuku Sapice koje ti se otvore pospremis pod favorite pa ces taj url uvijek imati dostupan. Ako koristis firefox preglednik (sto se preporuca na Yuku Sapicama) onda si ujedno mozes staviti Sapice i u Bookmarks Toolbar pa fakat jednostavno jednim klikom si nazad na forumu. Inace imas gore na vrhu desno "navigation" pa kad kliknes na njega otvori ti se gore prvo tvoj "mini profil", desno od njega na izborniku "Communities" imas "my communities" i tu se mozes vratiti nazad na forum. No to je dosta koraka i klikova, pa mislim da je jednostavnije spremiti naslovnicu Yuku Sapica u favorite i tako se vracati na forum.
My Sig
|
||||
|
|
||||
bast cro |
#6 | |||
|
Što god napravim ne vide mi se slike koje stavim (iz photobucket-a)- vidim 2 slike ali ostale ne. A nema ni oznake da bi tu uopće trebala biti slika - samo
prazno. Vide se u preview-u posta kad pokušam editirati ali kad kliknem da je edit završen ne vide se (ni u firefox-u...). da li ima neko ograničenje koliko
slika možemo dnevno staviti na forum ili što bi to moglo biti?
|
||||
|
|
||||
Keisi |
#7 | |||
|
Bast, nema ogranicenja na broj slika koji dnevno stavljas na forum. A koje su ti velicine fotke? Mislim da je porihtano tako da u firefoxu prevelike fotke
automatski sreze na odredjenu velicinu, no takve automatski srezane fotke koje su lijepo smanjene u FF-u se onda ne vide u IE.
My Sig
|
||||
|
|
||||
bast cro |
#8 | |||
|
Sad sam probala staviti Sibine slike i dvije vidim ostale ne. A nemam dojam da su prevelike. I malo sam kopala okolo i primjetila da ostale slike vidim
normalno, samo ne svoje
A probala sam i iz FF i ne vidim.... A mogu li nekako staviti slike iz albuma s profila? Sva sretna sam tamo stavila Sibine slike i
onda shvatila da nemam pojma kako od tamo staviti fotke u topic...
|
||||
|
|
||||
Keisi |
#9 | |||
bast cro wrote: Naravno da mozes. Samo moras ici preko reply, ne ide preko quick reply. Dakle, u onom "klasicnom" okviru za post u gornjoj traci alata imas prvo
fonteve, pa poravnavanje, citiranje, numeriranje i sl, zatim oznakice za linkove - i nakon njih imas okvirice - jedan ti je "insert image" (kad
stanes misem iznad njega napisat ce ti "insert image") i taj ti vuce slikice sa tvog yuku albuma. Onaj do njega ti je ista stvarca samo za
photobucket (insert image from photobucket) pa dakle klikom na njega ti se otvara tvoj photobucket account i isto tako direktno iz njega stavljas slike u post.
Dakle, prije onog smajlica koji ti otvara dodatne smajlice (osim ovih ispod posta) se nalaze alati za ubacivanje fotki s yuku albuma (onog iz profila) i s
photobucket albuma.
My Sig
|
||||
|
|
||||
Keisi |
#10 | |||
|
Bast, sad sam se sjetila neceg - nije stavljeno ogranicenje na to koliko ti fotki dnevno mozes staviti na forum, vec je ograniceno koliko fotki mozes staviti u
jedan post. Vidim da ih ti imas sedam u zadnjem postu u Smijesku i mislim da je to razlog zasto ne ide. To ogranicenje je napravljeno radi lakseg otvaranja
stranica, jer u jednom postu je znalo biti i deset, dvadeset fotki, i nek se nadju tri takva posta na jednoj stranici onda ju uzasno dugo ucitava. Dakle,
pokusaj "prepoloviti" taj post na dva pa da vidimo ide li onda.
My Sig
|
||||
|
|
||||
coco charmel |
#11 | |||
|
Zašto su se Životinje općenito našle u arhivi?
|
||||
|
|
||||
Keisi |
#12 | |||
|
Odlukom forumskih administratora podforum Zivotinje opcenito je postao arhivski. Forum Sapice ce se ubuduce baviti iskljucivo kucnim ljubimcima.
My Sig
|
||||
|
|
||||
coco charmel |
#13 | |||
|
Šteta
![]()
|
||||
|
|
||||
amos1912 |
#14 | |||
|
Evo mene sa istim problemom kao i bast-koliko slika mozemo stavljati u jednom postu(ocito ovisi o velicini slika jer vidim da su mi u jednom samo dvije slike,a
u drugom3)?,vidim da je i par mojih"nestalo"iz smijeska
|
||||
|
|
||||
Keisi |
#15 | |||
|
Amos, po jednom postu moze se staviti pet slika...ALI...voditi racuna o tome da se i svaki smajlic racuna kao image, pa dakle ako u postu imas tri smajlica -
mozes dodati jos dvije slike, a ostatak u slijedeci post. A ako nemas nijednog smajlica u postu onda mozes staviti pet slika. Mozda ovo djeluje prestrogo, no
puno se lakse ucitavaju stranice ako se veci broj fotografija razbije na vise posteva. Jer kad netko postavi npr. dvadeset fotki po jednom postu, to se onda
zna strasno dugo ucitavati i tesko se otvara stranica, pa nek na jednoj strani ubaci jos jedan takav post sa 20 fotki onda nekome treba i pol sata da mu se
ucita cijela stranica (narocito ako su jos i fotke "teske"). Vjerujem da ce se svi brzo naviknuti na "cjepkanje" posteva kad se stavlja
vise fotki.
My Sig
|
||||
|
|
||||
amos1912 |
#16 | |||
|
Okejic,to me zanimalo samo tako da znam ubuduce pripaziti na kolicinu slikica-hvala!!
|
||||
|
|
||||
Ana Wendy |
#17 | |||
|
Kvraguuu! Pa u "Smjesku" je totalni pomor, nestale svu sve slike (preko pet komada sa smajlicima po postu) iz albuma. Uredno u tekstu komentari o
slikama kojih nema. U nekim postovima nema niti jedne jedine slike, samo zbog smajlica. Baaa!
I kaj sad? Editirati jedan po jedan post, staviti do pet slika bez smajlica i ostalo zaboraviti da je bilo tamo, ili...? Ima sanse da se to ogranicenje ipak malo poveca? Jer u "Smjesku" je najnormalnije staviti 3-4 smajlica i bar isto toliko slika po postu, a nije bas da su ljudima masovno padali sistemi zbog toga do sad. Bah! Tuku. |
||||
|
|
||||
giga |
#18 | |||
|
Ana Wendy, bas sam odgovorila i Luvi u drugom topicu, da molimo za malo strpljenja. Vjerujem da ce admini to srediti na najbolji moguci nacin cim im ostane
malo vremena i srede prvo neke bitnije stvari za rad foruma.
|
||||
|
|
||||
Ana Wendy |
#19 | |||
|
Ma sve OK, first things first, ali skoro me slag strefio kad sam vidjela Wendin topic. Naravno da su nestale najljepse fotke. Ali lako ja njih vratim, samo
javite kad nastupi stabilno stanje pa da onda dalje popravljamo svatko svoj topic... A da adminima i modovima ne zavidim na zabavi koju imaju s Yuku Tuku - to
si mozete misliti...
'Ave fun! |
||||
|
|
||||
Niiiiiikki |
#20 | |||
Keisi wrote: Potpuno krivo i netočno! Sasvim je svejedno je ako netko ostavi 4 postova sa 5 slika za redom ili 1 post sa 20 slika.
|
||||
|
|
||||