na slikicama je u svojoj prvoj setnji, sjela je pred vrata u cekala za pisanaxd. jako lijepo hoda na lajnici, jedino ne smije dobivati nagradice jer je na royal canin skin support i ne smije nista uz to da se koza pocne oporavljat

| Author | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
Sovica |
Kiba - shar peica |
Lead | ||
|
šapica
dakle udomili smo malenu curicu shar peia i dobila je ime kiba. pesonjica je stvarno dobra, ne rezi, ne grize, voli se maziti, u autu je ko bubica, qali
tusiranje je smrt. skoro sam se ubila u kadi kupajuci je jer izgleda ima seboreju. u ponedjeljak idemo da uzmu krv za krvne pretrage, opa se dogovaramo za
operaciju oba oka i jos nam ostaje da vidimo kroz 20 dana dal je ostala skotna jer su cikice povece pa da i to rijesimo.
na slikicama je u svojoj prvoj setnji, sjela je pred vrata u cekala za pisanaxd. jako lijepo hoda na lajnici, jedino ne smije dobivati nagradice jer je na royal canin skin support i ne smije nista uz to da se koza pocne oporavljat
|
|||
|
|
||||
luvi7777 |
#1 | |||
|
bakalaureat šapičarenja
![]() ![]() ![]() ![]()
Kiba
!!!!!!!
Baš se veselim što si joj otvorila topic i s veseljem ću pratiti sve novosti vezane uz ljepoticu!
|
|||
|
|
||||
micekh |
#2 | |||
|
bakalaureat šapičarenja
![]() ![]() ![]() ![]()
Kiba
bas si slatka!
|
|||
|
|
||||
Sovica |
#3 | |||
|
šapica
ma bas je dobrica, dosta se lijepo igra s pesokom mog brata tibetanskim spanijelom isto udomljenim
|
|||
|
|
||||
Nanny i Levi |
#4 | |||
|
uvijek šapica
![]() ![]() ![]()
velika pusa jos jednom zguzvancu na sapicama
|
|||
|
|
||||
Sovica |
#5 | |||
|
šapica
danas nam je dakle dosla kyra, pesonjica mog brata.. kako smo se druzile? procitajte ukratko kroz slike
joj kaj to blica? daj mi da vidim
daj me nemoj vise slikat, hocu spavat
tu su kunici hocem tuuuuuu!!(obje ih obozavaju snjofkat i kuhinja im je jedina zabranjena prostorija jer su tamo kunici)
joj opet si kod njih, hocemo unutra, ne spava nam se vise!
sad cemo mi unutra,sam da se pomaknes
cuvamo te dok si na wc-u
i to je za sad to, obje sad spavaju na razvucenom krevetu., jer su se jadne umorile od mazenja |
|||
|
|
||||
amos1912 |
#6 | |||
|
zauvijek šapica
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
||||
Keisi |
#7 | |||
|
|
Sovice, super sto si Kibi otvorila topik u Smijesku!
Bas mi je drago da joj je tako lijepo kod tebe. Sto se tice nagradica, kad vec ne smije nista osim skin
support hrane, onda uvijek imaj uz sebe malo te hrane pa joj ponudi to za nagradicu - bolje ista nego nista, zar ne?
|
|||
|
|
||||
paf mrvica |
#8 | |||
|
zauvijek šapica
![]() ![]() ![]() ![]()
kući, Kiba.
Sovice, najveći
Uživaj sa svojim ljudima, malena
|
|||
|
|
||||
larky13 |
#9 | |||
|
šapica
Sovice ne znam da li si podrazumjevala da se KIba ne voli kupati ili ? Taj problem imam i ja sa Megikom. To je uvijek borba. Znam na nije lijepo ali ju moram
zavezati sa povodcen za slavinu ( i nadati se da ju nece otkinuti ) jer iskace iz kade i bjezi. Ne znam zasto ali takva je od prvog kupanja sve moze i hoce
samo voda i kupanje nikako.
|
|||
|
|
||||
Sovica |
#10 | |||
|
šapica
molim da se tema zakljuca ili topic obrise, kiba je vracena nocas sapici, jer je napala i ubila moje mezimce od kunica i to tako sto nakon sto im cijeli dan
nije nista napravila, otvorila je kuhinjska vrata dok sam cistila, preskocila oradu i u sekundi ubila moju bebu, s obzirom da ih imam jos sest ovo je bio
prevelik sok i ne smijem dopustiti da jos ijedan strada. nadam se da ce nac dobar dom jer uistinu ne znam, sto ju je snaslo nakon sto je cijeli dan bila dobra
|
|||
|
|
||||
Lugarica |
#11 | |||
|
zauvijek šapica
![]() ![]() ![]() ![]()
Baš me pogodio ovaj mjehur od sapunice. Možda joj je samo sirotici trebalo dati malo vremena da shvati da postoji i drugačiji/bolji život od onog koji je do
sada imala. Na samom početku preveliko povjerenje, a onda natrag u surovu stvarnost.
|
|||
|
|
||||
paf mrvica |
#12 | |||
|
zauvijek šapica
![]() ![]() ![]() ![]()
Mislim da je u pitanju samo bila faza privikavanja, jer bi naša Paf jednako tako presudila Pipi da smo joj pružili priliku na prvoj lopti. Žao mi je zbog
kunića, ali još više malene s kojom puno raditi:tjesi
|
|||
|
|
||||
Sovica |
#13 | |||
|
šapica
radi se o tome, da je ona otvorila vrata kuhinje, preskocila ogradicu, onako bijesno, srusila mene i stisnula ga u sekundi. sto je uslo u nju ne znam, i to su
jos bili zatvoreni,a oni inace imaju cijelu kuhinju na raspolaganju, nek ih sve slujcajno podavi? pruzili bi joj sve potrebno,al nije smjela vjezbat zube na
kunicu. edakle njih sam limitrala i zatvorila, da se ona ima vremena udomaciti i onda otvori kuhinju dakler stisne kvaku, i jos me srusi i ne reagira na ne. ne
mogu ugrozavat zivote svojih kunica koji ne da se sad boje, nego su prestraseni i ne daju se maziti nakon onog jucer, ogradica je visoka 60cm, znaci prelazi
njenu visinu. nadam se da ce nac dobar dom.
|
|||
|
|
||||
larky13 |
#14 | |||
|
šapica
Sovice daj joj jos jednu priliku.Tko zna kakav je zivot imala dok nije dosla kod tebe i sta je sve prozivila da bi prezivila. Oni su u pocetku tvrdoglavi psi
pogotovo zenke. Velika je razlika izmedju muzjaka i zenke shar-peia. Iskreno ja nisam imala takvih problema jer je dosla kao beba od 2.5 mjeseca, i od malena
je naucena na macke tako da i dan danas misli da je svaka macka za igru kao i njene. Inace moja ne voli puno druzenja sa zenkama ali ni sa muzjacima.Shar-pei
treba socijalizaciju od malena tako kazu. Ni mene nije htjela slusati, znala je otici bez obzira sto sam ju zvala i doci nakon 15-20 min. nije uopce slusala,
ali je od prvog dana luda za djecom i igrom s njima,a sada je super. Nemoj ju tako brzo otjerati od sebe . . .
Last Edited By: larky13 13/04/2008 19:35:21.
Edited 1 time.
|
|||
|
|
||||
Nanny i Levi |
..smrc,smrc | #15 | ||
|
uvijek šapica
![]() ![]() ![]()
pa s toga razmislite jos jednom i molim vas da joj pruzite drugu sansu |
|||
|
|
||||
larky13 |
#16 | |||
|
šapica
Nanny i Levi su u pravu i stojim iza njihovog misljenja koje je isto kao i moje. Daj joj Sovice jos jednu sansu. Zaista su jako dobri, a i kad ju upoznas biti
ce ti privrzenija nego drugi kucni ljubimci. Vise vole prisustvo ljudi nego drugih pasa tj. biti ce uz tebe kad kafenises i gledati te kao da razgovara s tobom
nego skakati okolo i igrati se .
|
|||
|
|
||||
Atila |
#17 | |||
|
vjerna šapica
![]() ![]()
Shvaćam te Sovice i jako mi je žao zbog toga što se dogodilo. Za Kibu se nisi još ni vezala, a tvoji kunići su već dugo tvoja ljubav, ali moram se složiti s
ostalima. Kiba je pas za kojeg se ne zna što mu se sve dogodilo u životu. Treba joj dati vremena za prilagodbu. Naravno da je na tebi odluka, ali....
|
|||
|
|
||||
dollybell |
#18 | |||
|
vjerna šapica
![]() ![]()
Uključujem se kao vlasnik udomljenog, odraslog psa, koji je mjesecima živio na ulici i prošao tko zna što. Potpuno te shvaćam, Sovice, razumijem tvoj šok, očaj
i bijes, ali Kiba zaslužuje drugu priliku. Vjeruj mi, puno sam puta sa Zaricom i Dollybell (udomila sam je kad je imala 6,5 godina) bila u sličnim situacijama.
To što je Zara radila prvih godinu dana nije uopće za iznošenje u javnost. O povjerenju nije bilo ni govora. Svaki put kada sam je pustila s lajne, ona je
izigrala moje povjerenje. Često su mi ljudi govorili da je vratim i čudili se mom strpljenju, ali uvijek sam mislila da bi to za nju bilo sam još gore. Evo,
sada smo zajedno godinu i pol došli do toga da je, recimo, jučer sat i pol šetala uz more bez lajne, na svaki moj poziv se vraćala, a na istom tome mjestu još
do prije samo nekoliko mjeseci nije bilo govora de pustim jer je bježala prema kućama i tražila mačke, kuniće, kokoši...bilo što...
Ako ikako možeš, pruži joj drugu šansu, sigurna sam da če ti vratiti povjerenjem. |
|||
|
|
||||
Sovica |
#19 | |||
|
šapica
uistinu moram jos razmisliti s deckom, pricali smo o ome, al on se uzasno boji za ostatak ekipe, kao i ja, ona je stvarno divan pas, al eto nesto ju je u
jednom trenutku puknulo. i ne krivim nju, samo me strah ugrozavati ostasle zivote. iako je ostala uplasena na zvuk vode, dala se okupat, slusala nas je stvarno
na dodi i na ime se pocela odazivati. pricat cu jos deckom da vidimo, al onda moramo kuhinju zakljucavat da se to ne bi ponovilo. budmeo pricala s deckom, pa
cemo vidjet.
|
|||
|
|
||||
paf mrvica |
#20 | |||
|
zauvijek šapica
![]() ![]() ![]() ![]()
Sovice, daj joj šansu, vremena, strpljenja i ljubavi. Vratit će ti višestruko. Znam da nakon svega nemaš vjere u nju, i to mi je potpuno razumljivo. Svi smo imali problema kod dolaska novih ljubimaca, ali uz trud i volju sve se da riješiti. |
|||
|
|
||||
sidebar © ezdesign