| Author | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
Kasja |
#101 | |||
|
Hmmm, da.. i što znači da imam account na photobucketu...?
|
||||
|
|
||||
Keisi |
#102 | |||
|
Kasja, kao sto si se registrirala na ovaj ili bilo koji drugi forum, tako se registriras i na image hostinge (od kojih je jedan i photobucket). Obzirom da
spominjes u prethodnom postu:
U stvari jednom sam nekak uspjela ih stavit preko photobucketa, ali ni sama neznam kak i više to nemogu ponovit..iz toga je Tiberije zakljucio da imas account na photobucketu (jer kako bi inace jednom nekak uspjela postaviti fotku odande obzirom da za to moras imati registriran account na photobucketu). Ajde onda da prvo rascistimo jesi li se ti registrirala na photobucket ili nisi? Ako jesi onda se moras ulogirati u svoj nick registriran na photobucketu (ukucati svoj username i password) i kad udjes u svoj account odnosno svoj album vrlo jednostavno podignes fotku - klikom na upload images and videos - i onda biras sa svog kompa koje fotke podizes na photobucket. |
||||
|
|
||||
tiberije |
#103 | |||
Hmmm, da.. i što znači da imam account na photobucketu...?Kasja! Pročitaj post od Keisi, a onda da još malo opširnije pojasnimo. Otvori Photobucket (http://photobucket.com/) 1. Ako imaš account logiraj se tako da upišeš svoje korisničko ime u polje "Email or username" i polje "Password" svoju lozinku (Password). Klikneš na "log in". Sada ti se otvori novi prozor. Klikni na plavo polje "Upload imagese & videos". Otvori ti se prozor s izborom na tvojem računalu. Biraš sliku koju želiš staviti na Photobucket. Klikneš na ime slike i potom na "Open". Otvori ti se prozor gdje te Photobucket obavještava da se slika uploada - "uploading". Otvori se novi prozor gdje ti pri vrhu lijevo piše iza zelene kvačice "1 of 1 images has uploaded", što znači da je tvoja slika smještena na Photobucket. U istom prozoru možeš opisati sliku tako da ispuniš polja: "title:", "description:" i "tags:" 2. Ako nemaš accaunt moraš se prvo registrirati. To radiš ovako. Otvoriš Photobucket (http://photobucket.com/). Klineš na zeleno polje "Join Now. It's Free!". Otvori ti se novi prozor. Lijevo ti veliko piše "Sign up. It's free." Izmisliš svoje korisničko ime (na primjer "Kasja") i upišeš u polje "username". Ispod tog polja upišeš svoju lozinku ili password u polje "Password" i potom u polje ispod "Re-type password" isti Password. Dalje te Photobucket vodi. Klikni na "Next Step" Za postaviti sliku na Photobucekt uradiš ono što ti piše pod 1.
Nadam se da nisam ništa zaboravio.
|
||||
|
|
||||
Kasja |
#104 | |||
|
Hvala Keisi i Tiberije, sad kad imam detaljne upute, sve ću posložit.
|
||||
|
|
||||
Kasja |
#105 | |||
|
Dakle, stvarno sam netalentirana... uz pomoć klinca koji je opet pogubio živce samnom sve smo napravili, ulogirala se, fotke su u photobucketu, ali kak dalje?
Ja sam zamišljala da su sad sve tam gdje kliknem ikonicu za postavljanje fotki iz photobucketa, ali ih nema, sve sam ponovo proučila, ali, jednostavno, nemem pojma, a nisam glupa... Kako sprovesti u djelo da kad kliknem na ikonicu koju si opisao u prvom postu, pa da su mi tu fotke? Nemojte poludit od mene, please...
|
||||
|
|
||||
tiberije |
#106 | |||
Ja sam zamišljala da su sad sve tam gdje kliknem ikonicu za postavljanje fotki iz photobucketa, ali ih nema, sve sam ponovo proučila, ali, jednostavno, nemem pojma, a nisam glupa...Kasja! Vjerojatno još nisi povezala Yuku s Photobucketom. Više o tome vidi ovdje. |
||||
|
|
||||