| Author | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
karizma |
#81 | |||
|
Ne znam što se dešava ali danas niti Yuku albuma ne mogu postaviti fotke aiz Photobucketa samo jednu, veličina je ok,hvala????
|
||||
|
|
||||
karizma |
#82 | |||
|
Kada kliknem na jednu ili drugu ikonicu pojavi se dolje lijevo error page
|
||||
|
|
||||
Silver |
#83 | |||
|
Karizma, kod mene je sve u redu. Nisam nasla nista o tome na help forumu. Mozda je kod tebe problem privremene naravi. Probaj staviti fotke s Photobucketa tako
da odes direktno na njihove stranice, pa onda preneses fotke.
|
||||
|
|
||||
karizma |
#84 | |||
|
Opet se javljam jer još uvjek ne mogu postaviti fotke iz Yuku albuma iako sam u međuvremenu postala Yuku Supprter, ne znam u čemu je problem jer kada kliknem na insert image dobijem poruku eror page,hvala!!! |
||||
|
|
||||
tiberije |
#85 | |||
|
Karizma!
Da prvo vidimo radiš li dobro. Trebalo bi ovako: Kikneš na "Reply" (dolje desno)>Otvori ti se prozor za Post>Klik na ikonicu "Insert Image">otvore ti se albumi>klik na album gdje ti je tražena slika>otvori ti se album>klik na odabranu sliku>pričekaš sekundu dvije i slika će ti se pojaviti u polju za post. Javi kako je prošlo, pa ćemo to nekako srediti. Evo ti slikice dobivene na opisani način. Za nagradu.
|
||||
|
|
||||
karizma |
#86 | |||
|
Hvala na lijepoj sličici ali ja sam i do sada stavljala fotkice međutim kad kliknem na insert image ne otvori mi album nego napiše eror page .
|
||||
|
|
||||
tiberije |
#87 | |||
kad kliknem na insert image ne otvori mi album nego napiše eror pageMožda ti je browser podešen da blokira slike ili upravo tu stranicu. Prvo pogledaj postavke u browseru, je li tamo sve u redu, pa ćemo onda tražiti dalje. |
||||
|
|
||||
karizma |
#88 | |||
|
Meni je žao ali ja ne znam kako to napraviti
|
||||
|
|
||||
tiberije |
#89 | |||
Meni je žao ali ja ne znam kako to napravitiKarizma! Ako ti je browser Mozilla Firefox može probati ovako: Aktiviraj browser, klikni na Tools>otvori ti se meni>klikni na Options>klikni na Content>otvori ti se prozor u kojem bi trebalo biti: (kvačica) Block pop-up windows (kvačica) Load images automaticaly (kvačica) Enable Java Script (kvačica) Enable Java Ako je tako kako piše klikni na "Advanced" u istom retku gdje piše Enable Java Script>u prozoru koji ti se otvori trebalo bi biti: (kvačica) Move or resize existing windows (prazni kvadratić) Raise or lower windows (kvačica) Disable or replace context menus (prazni kvadratić) Hide the status bar (prazni kvadratić) Change status bar text Ako je sve tako klikni na tools>Securijy>dobiješ prozor gdje bi trebalo biti (kvačica) Marm me when sites try to instaled add-ons (kvačica) Block reported attack sites (kvačica) Block reported web forgeries (kvačica) Remember password for sites (prazni kvadratić) Use a master password Nadam se da nisam ništa pogrešno napisao. Provjeri kako je kod tebe, pa se javi. Ako je sve O.K. pokušat ćemo još nešto. |
||||
|
|
||||
karizma |
#90 | |||
|
Ne meni je Internet Explorer čak sam sada išla zbrojiti ukupnu težinu mojih fotki u galeriji iznosi 2124kb a free je 30mb+100 za Yuku Suportere.Puno hvala na
trudu ići ču na photobucket sa njega sam već stavljala ali više volim Yuku.ŠTo se tiće Internet Explorera suprug je pregledao sve je ok,pozdrav
|
||||
|
|
||||
tiberije |
#91 | |||
|
Možemo još nešto probati. Otvoriti novi album. Možda ti s postojećim nešto nije u redu. Ili u naslovu imaš naše črke. Vrijedi probati.
Pripremi jednu sliku dimenzija ne više od 400 x 400 px i spremi je negdje gdje ćeš je lako naći. Otvori forum Šapice>klikni gore lijevo na "Images">otvori se novi prozor>klikni na "Create New Album">Otvori ti se prozor s pravokutnikom "Album name">upiši ime novoga albuma (ime neka je bez naših znakova čćšđžČĆŠĐŽ)>Dolje lijevo imaš "Link to Profile">u pravokutniku bi trebalo pisati ime iz tvojega profila, to je u tvom slučaju Karizma>ako ne piše upiši Karizma>klikni na "submit">otvori ti se novi prozor>klik na "Album name">potom na "Upload File">dobiješ pravokitnik uz koji piše Browse>klik na taj browse i potražiš onu unaprijed pripremljenu sliku>klik na "Upload">dobiješ traku s tvojim novim albumom i slikom u tom albumu. Vrati se na Forum Šapice i otvori "Forumske tehnikalije">pa onda "Topik za testiranje" ili "Kako postaviti fotku">otvori post i probaj ubaciti sliku. Usput. Bio sam slobodan pa sam pogledao tvoju stranicu. Sviđa mi se.
|
||||
|
|
||||
tiberije |
#92 | |||
|
Karizma!
Malo mi je dugo trebalo, ali bolje ikad nego nikad. Uzrok tvojim problemima sa slikama mogao bi biti Internet Explorer. Naime, Internet Explorer i Yuku nisu baš druželjubivi. Daleko bolje surađuju Mozilla Firefox i Yuku. Predlažem ti da na računalo instaliraš još jedan browser - Mozilla Firefox, kao sekundarni. Pa onda sve što si do sada radila putem Internet Explorera i dalje tako radiš, samo kad ideš na Yuku odnosno Šapice ideš putem Mozille. Tada bi sve trebalo funkcionirati. |
||||
|
|
||||
karizma |
#93 | |||
|
Zahvaljujem na pomoći !
Problem je riješen,Mozilla radi bez ikakvih problema. pozdrav |
||||
|
|
||||
vorda6 |
proba | #94 | ||
|
||||
|
|
||||
vorda6 |
#95 | |||
|
|
||||
|
|
||||
tati |
proba | #96 | ||
|
tiberije, kod mene jednostavno neide, ne otvara se prozorcic kod photobucketa? kaj krivo radim?
Ako se zivotinje upotrijebe
da covjeka usrece onda je isto tako moguce covjeka upotrijebiti da dade zivotinjama dom sa puno ljubavi, paznje i zbrinutosti.
|
||||
|
|
||||
tiberije |
#97 | |||
tiberije, kod mene jednostavno neide, ne otvara se prozorcic kod photobucketa? kaj krivo radim?
Kod mene ide. Da prvo pokušamo otkloniti mogućnost da ti browser ne radi kako treba. Koji browser imaš na računalu kao defaultni? Ako to nije Mozilla Firefox, onda je to uzrok. Instaliraj MF i sve bi trebalo biti u redu. Javi kako je prošlo, pa ako ni tada nije u redu pokušat ćemo nešto drugo. |
||||
|
|
||||
Kasja |
#98 | |||
|
Dakle, ja sam sve ovo pročitala, ali nikak nemogu prokljuvit taj photobucket...I vidi da nitko ne kuži i onda kad otkriju, vrište da kak je lagano!
Ja još ne kužim, a nemam više mjesta u albumu, probala sam otvoriti novi, ali ni to ne funkcionira. U stvari jednom sam nekak uspjela ih stavit preko photobucketa, ali ni sama neznam kak i više to nemogu ponovit.. Pa...molim neku dobru dušu da mi to onak, zdravo seljački proba objasnit. |
||||
|
|
||||
tiberije |
#99 | |||
U stvari jednom sam nekak uspjela ih stavit preko photobucketa, ali ni sama neznam kak i više to nemogu ponovit..Kasja! Na temelju ovoga pretpostavljam da imaš account na Photobucektu. Radiš ovako. Otvrotiš post klikom na "Replay" i klikneš na ikonicu za umetanje slika iz Photobucketa. Vidi prvu sliku.
Otvorit će ti se niz tvojih slika na Photobucketu. Biraš sliku i klikneš na njue. Vidi drugu sliku.
Malo pričekaš i izabrana slika pojavit će ti se u postu.
Klikneš na "Post" Gotovo! |
||||
|
|
||||
Kasja |
#100 | |||
|
Hvala, Tiberije, to kužim, ali ne kužim kako ih metnuti, fotke, u taj vražiji photobucket!!
Ali, kak da ih smjestim tamo? Npr. imam ih na kompu negdje i treba ih prvo stavit u photobucket. Poslije ih samo ko iz albuma selim u topic Znam da ću i ja kad skužim reći kak sam bila blesava, ali sad mi nije jasno...
|
||||
|
|
||||