| Author | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
roooobi |
#61 | |||
|
He,krivo postavljena slika.
|
||||
|
|
||||
tiberije |
#62 | |||
Za sve one koji na svom kompu nemaju potreban softver za smanjivanje fotki i pretvaranje iz tezih (bmp, gif, png) formata u najlaksi format jpg evo dva onlajn alata kojima to mozete napraviti, pa zatim sredjenu fotku podignuti u svoje yuku ili photobucket (ili neki druge) albume.Da i ja nešto pridonesem. Našao sam na Internetu jedan sasvim pristojam programčić za resize fotorgrafija (jedne ili više odjednom) i prebacivanje iz formata u format. Probao sam i radi dobro. Program se zove Pix resizer i besplatan je. Evo adrese: http://www.vodahost.com/pix.htm |
||||
|
|
||||
tehniko |
#63 | |||
|
|
||||
pevaljka |
#64 | |||
|
Dragi tehniko!
|
||||
|
|
||||
Keisi |
#65 | |||
|
Desnim klikom na fotku i biranjem "properties" vidis tezinu fotke (size of file ili size). Npr. tvoj avatar je tezak 10 KB, tvoj signature je tezak 7
KB. Smanjivanjem fotke se smanjuje i njena tezina, fotke spremljene u bmp formatu su obicno teze od onih spremljenih u jpg formatu, smanjivanje kvalitete slike
smanjuje joj tezinu i sl.
My Sig
|
||||
|
|
||||
tehniko |
#66 | |||
|
Pevaljka, evo je uputama dodan jos jedan
POST , a koji objasnjava kako smanjiti sliku u vrlo jednostavnom
malom besplatnom programi PIX RESIZER koji se caskom skine s neta i instalira na racunalo. Pronasao ga je Tiberije i stvarno je odlican, a malen, lagan i
krajnje jednostava. Keisi je vec rekla kako doznati velicinu i tezinu slike, a u postu ima sve detaljno objasnjeno.
|
||||
|
|
||||
koni2004 |
#67 | |||
|
Zanima me kako je moguce da na stranici photobucketa imam odredjene slike a iste te nemam kada ih zelim skinuti i staviti u topic.
|
||||
|
|
||||
koni2004 |
#68 | |||
|
Rijeseno!
|
||||
|
|
||||
black poodle |
#69 | |||
|
Zanima me jedna stvar, zasto kada u photobucketu izaberem okvir i spremim sliku, nemogu postaviti takvu u post tj. postavim ju ali nema okvir
Kada ih biram okvir se vidi ali u postu ne
|
||||
|
|
||||
tiberije |
#70 | |||
Zanima me jedna stvar, zasto kada u photobucketu izaberem okvir i spremim sliku, nemogu postaviti takvu u post tj. postavim ju ali nema okvirHmmm! Meni se vidi. Nešto radiš krivo. |
||||
|
|
||||
black poodle |
#71 | |||
|
Nemam pojma kaj krivo radim
Prije nego ju postavim ju vidim i ima okvir, a kada kliknem na nju da se prebaci u post nema ga vise
|
||||
|
|
||||
tiberije |
#72 | |||
Nemam pojma kaj krivo radimMožda editiraš onu prvu malu sliku u albumu. Moraš kliknuti na tu prvu malu sliku da ti se otvori prava i tada nju editiraj. Mora ići. |
||||
|
|
||||
black poodle |
#73 | |||
|
Uspjela sam u topicu za testiranje.
Hvala
|
||||
|
|
||||
Kasja |
#74 | |||
|
Pitanjce...dakle, ponovo sam editirala fotke u postovima i to iz albuma kako je opisano.
|
||||
|
|
||||
tiberije |
#75 | |||
Pitanjce...dakle, ponovo sam editirala fotke u postovima i to iz albuma kako je opisano.Kasja! O kojim se postovima i slikama radi? |
||||
|
|
||||
Kasja |
Tiberije! | #76 | ||
|
Tiberije! Forum "smiješak, molim"- zvjerčice.
U početku sam metala fotke s nekakvog besplatnog blaa.. neznam točno sad naziv, fotke su izbrisane itd. Onda sam lijepo sve proučila,(trebala sam i prije..), postavila si album i dalje iz njega stavljala fotke. BLINK!! Sad me prosvijetlilo, ovaj tren. Brisala sam neke fotke iz albuma, pa je to to, jelda? Izbrisale su se one fotke koje sam brisala iz albuma. No, dobro, meni je sve ovo novo, pa su greške moguće. A kaj sad, može to tak ostat ili ću ja to vremenom vratit..? Malo mi je komplicirano jer fotke nisu imenovane, pa dok sad nađem gdje su te koje fale.. Mislim da je to to, savijet, Tiberije? |
||||
|
|
||||
Kasja |
#77 | |||
|
Opet ja. Sve sam OPET popravila, sad znam da nesmijem brisat fotke sam tak...
Sve je opet ok, a ja pametnija. |
||||
|
|
||||
tiberije |
#78 | |||
Opet ja. Sve sam OPET popravila, sad znam da nesmijem brisat fotke sam tak...Kasja! Okidoki! Drago mi je da je sada sve u redu. Svi se mi učimo. Ako ti još štogod zatreba javi se. Pozdrav. Tiberije |
||||
|
|
||||
lily0 |
#79 | |||
|
Kako se postavlja fotka u ovaj prozorčić ispod nicka? help pliz.
|
||||
|
|
||||
Silver |
#80 | |||
|
|
||||