| Author | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
Anavi |
Kako postaviti fotku? |
Lead | ||
|
Kako se stavljaju fotke?
Last Edited By: Silver 31/03/2008 23:01:08.
Edited 2 times.
|
||||
|
|
||||
tiberije |
#1 | |||
Kako se stavljaju?Ovo hoćeš staviti?
|
||||
|
|
||||
giga |
#2 | |||
|
Anavi, uopce nije tesko. Na samom vrhu stranice imas pokraj account i images, kada kliknes na to otvori ti se stranica gdje mozes sama sebi napraviti album i
postaviti u njega fotkice kao sto si slagala prije u msn grupu ili na neko drugo mjesto. Kada hoces staviti fotku u post kliknes na prozorcic za odgovor i kada
se otvori u toolbaru imas insert image. Klikom na njega otvore ti se tvoji albumi i samo stavljas kaj hoces u post. Ako pak imas fotke na photobucketu, jos je
jednostavnije jer u tom istom toolbaru imas i kvadratic "insert image from photobucket" klikni na njega i prvo ce te traziti neku dozvolu koliko se
sjecam (ali samo prvi puta) i nakon toga klikom na to automatski ti se otvara tvoj album na photobucketu. Vidjet ces da ces odmah sve poloviti, samo malo
strpljenja i prakse. Jednostavnije je nego na ezboardu
|
||||
|
|
||||
Silver |
#3 | |||
|
Dvije savrsene varijante za drzanje fotki su vlastiti prostor na forumu (gore na svakoj stranici na vrhu lijevo gdje pise images) i photobucket koji je
prilagodjen za stavljanje na yuku onako kako je to gore opisala Giga. Tek nakon toga ide ImageShack koji nije los i odmah (kao i Photobucket) reze fotku na
forumski dozvoljenu velicinu 640x480.
|
||||
|
|
||||
Silver |
#4 | |||
|
Evo dva dobra linka gdje je sve objasnjeno o kreiranju albuma i stavljanju fotki:
Gallery
Adding images to post
|
||||
|
|
||||
nina00 |
#5 | |||
|
E sad sam tu vidila ,kako podstaviti sliku,ali vidim da imate Photobucket ali ja imam Imageshack,,kako to napraviti.Meni je bolji ovaj drugi ,ja ga imam 4
godine.
|
||||
|
|
||||
nina00 |
#6 | |||
|
TEST:
Wohoo,wohoo,skuzila saaam. |
||||
|
|
||||
nina00 |
#7 | |||
|
Jos samo mi fali avatar i potpis.
|
||||
|
|
||||
nina00 |
#8 | |||
nina00 wrote: nikako napraviti,,nece pa nece :-(
|
||||
|
|
||||
Keisi |
#9 | |||
|
Nina i avatar i potpis postavljas u svom profilu. Gore na vrhu stranice klikom na Account ulazis u svoj profil i u njemu klikom na mjesto avatara aktivnog
profila otvori ti se "edit avatar" i tu sad na browse povuci sa svog kompa svoj image (velicine avatara ovdje su max 100x100 px) koji zelis imati za
avatar umjesto ovog sada. Na istom mjestu (Account) imas i "Edit signatures" na kojem si stavljas potpis. I on je ogranicen velicinom.
My Sig
|
||||
|
|
||||
nina00 |
#10 | |||
|
Uspijela sam,(hvala na objasnjenju Keisi) staviti avatar i potpis,ali potpis je tako malo :-(
A mozes li mi objasniti kako se stavlja u potpisu onaj link kad se klikne da odma moze doci do mog site? |
||||
|
|
||||
MALECKA |
#11 | |||
|
Dragi moji! Vi ste meni super, ali ja ne znam postaviti fotografiju....
Ako ovako nastavimo, nikad nećete upoznat mog pesonju. Imam slike u images u
albumu... Giga tu spominje neki toolbar? Kakav toolbar, nigdje ga ne vidim? Stvarno mi se čini jednostavno, al valjda sam malko pogubljena... Pomagajte
pliz
Čovjekov život izgrađen je od 10 % onoga što mu se stvarno događa i od
90% načina na koji to gleda.
|
||||
|
|
||||
Moon |
#12 | |||
|
Za sve one kojima je engleski malo problem pa se nemogu snaći u odgovorima na pitanja u sajdbaru.
Ovo je prozor u kojem inače pišete. Najprije treba stinuti ikonicu koja se nalazi između prekinutog linka i one kugle u okviru. Onda vam se pojave opcije ko na slici. Ako dižete direktno sa kompa onda stisnete samo upolad. Kad vam je podigne kliknete na nju i eto slike. Ako sliku dodajete sa nekog drugog mjesta na netu, onda stisnete samo add from url i tamo upišete link gdje se nalazi slika. Nakon toga postupak je isti , samo treba kliknuti na sliku i ona je u postu.
If you get to think you are a person of some influence, try ordering somebody else`s dog around. - Will
Rogers
|
||||
|
|
||||
MALECKA |
#13 | |||
|
Hm... Ja uvijek odgovaram u quick reply. Nikad vidla taj prozor.. Kakav je to prozor?
|
||||
|
|
||||
tiberije |
#14 | |||
|
||||
|
|
||||
MALECKA |
#15 | |||
|
Da, a kad kliknem tamo, (evo sad pišem tamo) još uvijek nemam te ikonice, jedino novo što sam dobila je: Post as:(Malecka) i Title: (prazno).
|
||||
|
|
||||
tiberije |
#16 | |||
|
||||
|
|
||||
MALECKA |
#17 | |||
|
Meni je žao, ali ja to nemam. Ozbiljno. Eto...ne znam do čega je to. Hvala na slikovitosti, no nemam ja to. sve mi je isto ko tebi, ali nema ikonica.. Ni
jedne..
|
||||
|
|
||||
tiberije |
#18 | |||
|
Klikni na Account, pa na Preferences i u prozoru koji dobiješ stavi točku uz wysiwig. I klikni na submit.
|
||||
|
|
||||
MALECKA |
#19 | |||
|
To mi je uključeno.
|
||||
|
|
||||
tiberije |
#20 | |||
To mi je uključeno.Hmmm! Onda bi trebala vidjeti traku s ikonicama. Možda ima još negdje kvaka koja isključuje ikonice. Potražit ćemo, ako se u međuvremenu ne javi netko pametniji. |
||||
|
|
||||
sidebar © ezdesign