Quote:
Ne razumijem zasto potpuno iste fotke ponekad ispadnu ok a nekad su ogromne
| Author | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
TehNik |
MSN Groups - ugasene zauvijek! |
Lead | ||
|
Dora0100 pita:
Quote:
Last Edited By: Silver 26/02/2009 10:07:11.
Edited 5 times.
|
||||
|
|
||||
TehNik |
Re: MSN grupa (forumski foto album) - pitanja | #1 | ||
Quote:Prije dizanja u grupu fotografije je najbolje na vlastitom kompu smanjiti na cca 400x300 i onda podici. Naime server na kojem je grupa zna biti opterecen, pa smanjivanje slika na 440 pixela koristeci opciju Small size ponekad ne uspije. |
||||
|
|
||||
Dora0100 |
Re: MSN grupa (forumski foto album) - pitanja | #2 | ||
|
Naletila sam na problem sa otvaranjem albuma za Ajkica (preko Lee). Obavila sam NET passport, stigao mail, potvrdila. Ocito joj je odobreno jer kad dodjem na albume pise you are using 0 MB of your 3MB of storage. U apply to join popunila sto je trebalo upisati. No kad kliknem na create a new album dobijem poruku This is a members-only area. Ako ponovo kliknem na join dobijem poruku da ne moze naci stranicu. Negdje sam nesto ufuljala. Ali ne znam gdje ni sto ni sto mi je sada ciniti. Moze li mi netko pomoci?
|
||||
|
|
||||
TehNik |
Re: MSN grupa (forumski foto album) - pitanja | #3 | ||
|
U grupi nema novog clana sto znaci da u uclanjenju u grupu lezi problem. Isti problem su imali jos neki clanovi ali su nakon nekoliko pokusaja ipak uspjeli. Znaci da vjerojatno ne radis nista krivo nego treba pokusati vise puta. Ako ni to ne uspije predlazem da, ako zelis, na forumski mejl (foursoftpaws@hotmail.com) posaljes pasportov juzernejm (odnosno mejl adresu) i pasvord pa cemo to pokusati rijesiti na taj nacin.
|
||||
|
|
||||
Dora0100 |
Re: MSN grupa (forumski foto album) - pitanja | #4 | ||
|
Pokusala sam ponovo iz pocetka. Javlja mi da postoji clanstvo. No, od apply to join pa na dalje nema promjena. Poslati cu mail, pa ako bude vremena i volje bila bi zahvalna na pomoci.
|
||||
|
|
||||
TehNik |
Re: MSN grupa (forumski foto album) - pitanja | #5 | ||
|
Sredjeno. Clanstvo je postojalo, ali steka uclanjenje u grupu. Treba bezbroj puta stisnuti Refresh na browseru pa onda Retry. Nakon sat vremena napokon je uspjelo uclaniti nick LeeIkeSapica u grupu i otvoriti album pod imenom Ike by LeeIke2004.
|
||||
|
|
||||
Dora0100 |
Re: MSN grupa (forumski foto album) - pitanja | #6 | ||
|
Sat vremena? Ajajaoj. Hvala puno. Vidim albumcek.
|
||||
|
|
||||
LeeIke2004 |
Re: MSN grupa (forumski foto album) - pitanja | #7 | ||
|
Veeeeeliko HVALA!
|
||||
|
|
||||
TehNik |
Re: MSN grupa (forumski foto album) - pitanja | #8 | ||
Quote: |
||||
|
|
||||
Toncica |
MSN grupa (forumski foto album) - pitanja | #9 | ||
|
Vec par dana ne uspijevam postaviti nove fotke u svoje albume, nije mi jasno zasto ? Do sad sam ih postavljala bez problema. Problem nastaje u djelu price kad odem na opciju Add Photos, onda mi se sve pokoci i zaledi na kompu i moram ici na opcij ctrl+alt+delete da izadjem sa Sapica. ????? Hvala unaprijed.
|
||||
|
|
||||
Moon |
MSN grupa (forumski foto album) - pitanja | #10 | ||
|
ups,mislim da to nema veze s msn-om , imaš nekoga blizu da ti malo pregleda kanticu ? Čišćenje cokisa i ostalog nije pomoglo?
|
||||
|
|
||||
TehNik |
Re: MSN grupa (forumski foto album) - pitanja | #11 | ||
|
Toncice, slazem se s Moon. Pobrisi malo kukije, temp fajlove, i histori. Imas li jos kakvih problema s kanticom ili samo to?
|
||||
|
|
||||
Toncica |
MSN grupa (forumski foto album) - pitanja | #12 | ||
|
Nemam nekih posebnih problema s kompom, samo to. Morati cu pronaci nekog da mi to sredi... Hvala
|
||||
|
|
||||
TehNik |
Re: MSN grupa (forumski foto album) - pitanja | #13 | ||
|
Toncice, mislim da znam u cemu je problem s podizanjem slika u grupu. Svaki nik ima prostora 3MB i ti si cini mi se taj prostor potrosila. Zato se komp pobuni i zaledi iako to ne bi trebao raditi nego javiti da vise nema mjesta za nove slike. Predlazem ti da si pomocu neke nove email adrese otvoris novi nik i pokusas s njim dizati slike. Email adresu si slobodno mozes otvoriti na hotmail-u ili yahoo-u samo za tu prigodu, a u msn grupi mozes imati nikova koliko zelis. Mozes otvoriti besplatni akaunt i
|
||||
|
|
||||
Toncica |
MSN grupa (forumski foto album) - pitanja | #14 | ||
|
Wow, hvala na ovako iscrpnom odgovoru
Baciti cu se na to preko vikenda. |
||||
|
|
||||
Dora0100 |
Re: MSN grupa (forumski foto album) - pitanja | #15 | ||
|
Toncice, mislim da znam sto je bilo. Na onome zadnjem kliku na Join now bi ti se smrzo kompac. To se i meni dogadjalo kad sam Lee htjela otvoriti Ajkijev album pa je Silver morala pomagati.
Sada bi trebalo sve raditi, provjerila sam. Imas opet 3 MB i kad popunis, samo javi pa cemo otvoriti novi A sad cekamo slicke, slickice
|
||||
|
|
||||
Dora0100 |
Re: MSN grupa (forumski foto album) - pitanja | #16 | ||
|
Toncice, evo sto sam napravila. Iz albuma uzela sliku, spremila ju na svoj kompac, preimenovala ju, ubacila u album pod drugim imenom i digla na forum. Kada ti se tako dogodi da izbacuje samo adresu a ne fotku, pokusaj istu stvar napraviti.
Doduse, ne znam zasto to pomaze ali bitno da se fotka vidi |
||||
|
|
||||
Toncica |
MSN grupa (forumski foto album) - pitanja | #17 | ||
|
Hvala Dora, hm, nije da bas sve razumijem, ali probati cu
|
||||
|
|
||||
Dora0100 |
Re: MSN grupa (forumski foto album) - pitanja | #18 | ||
|
No frks. Ako ti se ponovo to dogodi, ici cemo zajedno korak po korak. Jako je jednostavno
|
||||
|
|
||||
Dora0100 |
Re: MSN grupa (forumski foto album) - pitanja | #19 | ||
|
Dobila sam danas dobre fotke ali imam jedan problem s njima. "Teske" su izmedju 700-900 KB. Moze li se s njima nesto napraviti? Naravno, pitanje je i sto i kako i cime
|
||||
|
|
||||
Keisi |
MSN grupa (forumski foto album) - pitanja | #20 | ||
|
Dora, moze ih se obraditi u recimo Irfanu ili nekom drugom pregledniku fotki(smanjiti, kropati i sl.) i na taj nacin im "smanjiti tezinu".
|
||||
|
|
||||