Molimo clanove foruma da kad se selidba na Yuku Sapice dogoditi budu strpljivi jer ce sigurno u pocetku biti raznih manjih, a mozda i vecih problema. Prekontrolirajte email adresu koje ste prijavili kod registracije jer se u slucaju problema s usernameom na yuku Sapice mozete logirati i s email adresom i passwordom.
Nakon preseljenja sve potrebne prilagodbe bit ce napravljene korak po korak tako da i tu molimo za strpljenje. Forum ce imati nesto drugaciji izgled, ali vjerujemo da cete se na njega vrlo brzo naviknuti.
Pitanja zasad mozete postavljati u ovom topiku, ali uzmite u obzir da i admini i moderatori ne znaju jos sve o novom softwareu. Nakon prelaska bit ce otvoreni testni topici gdje cete moci isprobati sve nove opcije i o njima postavljati konkretna pitanja. S vremenom ce biti obnovljena FAQ - Cesta pitanja i ostali bitni tehnicki topici, a izgled foruma potpuno uskladjen i dotjeran.

blondinama

Silver

al meni je laknulo sto se taj Yuku malo odlaze, jer mozak mi je toliko u zadnje vreme umoran, a trebala sam i njega uciti.