| Author | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
Ma Hydra |
Zelenjava |
Lead | ||
|
Smiju li mačke jesti salatu, špinatu i drugu zelenjavu s mojeg jelovnika. I ako da, u kakvim količinama?
|
||||
|
|
||||
kikibela |
Zelenjava | #1 | ||
|
Mislim da će ti to slabo proći kod mačaka ali tko zna, pokušaj!Moja to ne bi jela ni mrtva! Čista mesožderka!
|
||||
|
|
||||
Keisi |
Zelenjava | #2 | ||
|
Poanta je u tome da Ma Hydrine mace vole to jesti, no ona pita smiju li to jesti i koliko i kako cesto.
|
||||
|
|
||||
kikibela |
Zelenjava | #3 | ||
|
mačka koja jede salatu???? Ma daj je slikaj Ma Hydra pliz, pa to je nevjerojatno!!!!
|
||||
|
|
||||
fridaqueen |
#4 | |||
|
Mačke su mesojedi
pa im ne treba povrće da bi normalno
živjele.Ali dobro je naučiti macu da voli zelenje.Što raznovrsnija prehrana to bolje! Ipak je teško natjerati mačku na takvu prehranu.Sretno!![]()
|
||||
|
|
||||
Ma Hydra |
#5 | |||
|
Pa ne tjeram ja njih, oni sami hoće čim vide da ja nešto jedem. I ako njima ne dam dragovoljno, kradu mi iz zdjele.
cudovište sa
tri glave i stotinu jezika
|
||||
|
|
||||
Ma Hydra |
#6 | |||
fridaqueen wrote: Znam, zato sam i postavila pitanje. Bilo mi je strah da oni sa svojim probavnim sustavom mesoždera ne bi možda smjeli jesti zelenjavu, ne znam kako je probavljaju. Ali barem poslje zelenjave ne rigaju kao poslje svih tih silnih skakavaca i drugih insekata na koje su navalili sada.
cudovište sa
|
||||
|
|
||||
fridaqueen |
#7 | |||
|
Mace su ti super!Ja svojemu ne mogu ugurati niš zeleno.
|
||||
|
|
||||
Olivera Ni |
#8 | |||
|
I ja sam u dilemi,naime mom macku je potreban kalijum u sto vecim dozama(a ne igra mi se sa suplementima,jer sinteticki kalijum moze biti veoma opasan za macke
ako se predozira),a procitala sam da ga najvise ima u banani.Ne znam smem li mu je ponuditi?Mislim da bi je pojeo,on jadan ima nenormalan apetit.
|
||||
|
|
||||
Ma Hydra |
#9 | |||
|
Moji svašta pojedu, i ne škodi njima, moram njih samo držati podalje od divljeg ječma. I nisam ove godine posadila u vrtu nijednu biljku otrovnu za mace,
nažalost dosta lijepig ukrasnog bilja za njih je otrovno.
cudovište sa
|
||||
|
|
||||
Vlasta Lj |
#10 | |||
|
U nasoj obitelji bilo je macaka koje su voljele spinat i mahune, u ono vrijeme kad se mackama normalno davalo malo od ljudske hrane. Mucka je kao mala rado
jela mrkvu iz juhe.
Ali stvarno ne znam je li to pozeljno ili ne.
frrmrr
|
||||
|
|
||||
sidebar © ezdesign