Ono: predlozimo recimo pet maca, pa glasamo, izaberemo macjeg kralja ili kraljicu, i tako svaki mjesec..
Ovdje ionako sve dosta miruje, a ne bi bila konkurencija fotošapici. Naglasak na maci, a ne fotki. Što mislite?
Sapice, admini, moderatori..?

| Author | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
hieroglifia |
Cat beauty contest |
Lead | ||
|
Palo mi napamet, jel bi mogli napraviti jedan "cat beauty contest", da malo ozivimo ovaj topik?
Ono: predlozimo recimo pet maca, pa glasamo, izaberemo macjeg kralja ili kraljicu, i tako svaki mjesec.. Ovdje ionako sve dosta miruje, a ne bi bila konkurencija fotošapici. Naglasak na maci, a ne fotki. Što mislite? Sapice, admini, moderatori..?
Last Edited By: morisela 14/04/2008 12:16:08.
Edited 1 time.
|
||||
|
|
||||
Melaniefab4 |
pitanje | #1 | ||
|
Ajajaj, HG, pa jesi li ti pri cistoj???
Zamisli na primjer biramo najljepsu izmedju Mucke, Miu, Mirne, Meli (gle koliko ih je na M), Kave, Kie, Fride ... I onda jedna pobjedi a druge ne. Nema sanse da bih ja mogla ostati zivjeti s Mirnom ako bi ona izgubila. A ne znam bas ni kako bi se ti s Kavom provela No, ako ti je do stavljanja zivota na kocku, to bi moglo biti sasvim zabavno!
|
||||
|
|
||||
hieroglifia |
pitanje | #2 | ||
|
Uh, sad sam
Ali zar ne da bi mogli svakog mjeseca izabrati mjeseca, onako iza njihovih ledja? Za svoj gust Mislila sam da npr. svatko predlozi jednu macu, tudju ili svoju, i ako zeli opise neke adute zbog cega konkurira na natjecanju.. ono- ljepota, lukavost, zlocestoca itd Mackoljupci-mackoljupke, kak vam se cini, hoce netko jos razraditi ideju..? |
||||
|
|
||||
coco charmel |
pitanje | #3 | ||
|
Meni ovo smrdi na prevaru, sukob interesa i slične kriminalne radnje
|
||||
|
|
||||
Toncica |
pitanje | #4 | ||
|
Mislim da bi ja imala teske frke s Majom ako ona dozna da nije pobjednica svaki put i u svemu
|
||||
|
|
||||
hieroglifia |
Re: pitanje | #5 | ||
|
Pa kaj se svi bojimo svojih
?? Dobro, nije ni meni svejedno.. mozda necu smjeti na sapice ak gospodja ne pobijedi Evo cekam jos malo ako imate ideja, mislim- nije nuzda, znamo da svaki dom ima svojeg kralja ili kraljicu.. htijela sam da ih malo vise gledamo |
||||
|
|
||||
coco charmel |
pitanje | #6 | ||
|
Ja imam jednu van svih konkurencija, tralalalalala
|
||||
|
|
||||
umea |
Re: pitanje | #7 | ||
|
A kad bi svako poslikao svoju ( sa krunom na glavi, kako dolikuje pravim vladaricama) pa da jednostavno prepustimo nekoj od forumskih umjetnica ili strip-crtacica da ih poslihta u niz.... Onak ko buketic macjih kraljica....
Ili da ih vrebamo u antikraljevskim radnjama.... |
||||
|
|
||||
hieroglifia |
Re: Re: pitanje | #8 | ||
|
Da, to je vec radila Snjezana..
Ne znam, cini mi se da od ovoga ipak ne bu nista. Ocito su kraljevi i kraljice neprikosnoveni vladari cija se ljepota ne smije uopce dovoditi u pitanje- cak ni iza ledja! Stvarno, di mi je bila pamet Mogli bi preimenovati topik u "tko se boji maca još!" Coco, tko? |
||||
|
|
||||
Melaniefab4 |
pitanje | #9 | ||
|
HG, kraljice su stekle titulu bas zato sto ne trpe konkurenciju i moraju biti neprikosnovene vladarice. Moram naci onu Snjezaninu fotku, takvo sto je ionako moguce samo na fotomontazi.
|
||||
|
|
||||
hieroglifia |
pitanje | #10 | ||
|
||||
|
|
||||
Keisi |
Re: pitanje | #11 | ||
|
Mel, je li to ova Snjezanina fotka?
|
||||
|
|
||||
Melaniefab4 |
pitanje | #12 | ||
|
Da, da, ta, na kojoj kraljice pijuckaju Moet & Chandon!
|
||||
|
|
||||
sorciere |
#13 | |||
|
dobar dan svima... ja sam ovdje nova
, i pokušavam poslati svoj
prvi post... vjerojatno će otići krivo, ali znam da ćete imati razumijevanja .
od jučer sam vlasnica jednog slatkog miceka ... |
||||
|
|
||||
tarica |
#14 | |||
|
Cicku je ionako dovoljno lose, srceko bi ga strefilo da sazna da nije glavni u necemu
|
||||
|
|
||||
sidebar © ezdesign