Ovu rijec ne znam, morat cu pogledati u rjecniku:

Hm, nema ni u rjecniku, morat cu telefonirati i pitati na informacijama:

| Author | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
Melaniefab4 |
Radne macke |
Lead | ||
|
Sirius, osim sto je lopov i lovac, takoder je i pravi radni macak. Nista njemu nije tesko - vec ste imali prilike kako se bavi kucnim poslovima kao sto je to pranje i susenje rublja, ali zna on raditi i intelektualne poslove. Na kompu je vec pravi profesionalac:
![]() ![]() Ovu rijec ne znam, morat cu pogledati u rjecniku: ![]() Hm, nema ni u rjecniku, morat cu telefonirati i pitati na informacijama:
|
||||
|
|
||||
Toncica |
Radne macke | #1 | ||
|
Sta ti je obrazovanje macaka, vidis ti to... Rijetki su doduse koji se znaju sluziti rjecnikom, wow
Odlicne fotke. |
||||
|
|
||||
MiSiTo |
Re: Radne macke | #2 | ||
|
Mel i ti onda kazes da sam ja iskoristavacica mojih macaka, a ti sirotog Siriusa nateravas da ti radi do iznemoglosti, pa siroti macak od umora jedva gleda. Vidim tamo na slici da si mu morala pruzati prvu pomoc s vitaminskim bombonima da bi izdrzao taj tempo.
Doduse i moja napacena Miki je jucer zaspala pomazuci oko sredivanja onih ceduljki od rezija. Bila je jako skoncentrirana da mi sto bolje pomogne, pa je kao i uvijek izabrala takav polozaj kojim ce prekriti najveci broj papirica. |
||||
|
|
||||
Melaniefab4 |
Radne macke | #3 | ||
|
Da, Miki je jedan od velikih Siriusovih uzora! Molimo da se i taj radni dio potkrijepi kojom fotkom!
|
||||
|
|
||||
Keisi |
Radne macke | #4 | ||
|
Hm, da, mislim da bi i MiSiTo ovdje imala sta pokazati. Vec smo zakljucili da ona obilno iskoristava svoje macke i opterecuje ih raznoraznim poslovima. A vidim da i Mel nije daleko od toga. Morat cu vas obje prijaviti za ovakvo iskoristavanje svojih macaka - pa nisu vam one sekretarice ni kucne pomocnice mada vi to pokusavate od njih napraviti.
Izgleda da cu morati krenuti na put - pa konfiscirati Siriusa i ostale radne macke.
|
||||
|
|
||||
Doox |
Radne macke | #5 | ||
|
Ovo je cisto izrabljivanje nevine zivotinje zbog vlastite ljenosti u obavljanju nekih poslova!!!
naravno... šalim se! |
||||
|
|
||||
Melaniefab4 |
Radne macke | #6 | ||
|
Nije istina da ga izrabljujem! Ima on vremena i pauzu uzeti i novine procitati!
|
||||
|
|
||||
Toncica |
Radne macke | #7 | ||
|
Mel mislim da je i zasluzio pauzu za novine nakon svog tog izrabljivanja
|
||||
|
|
||||
Keisi |
Radne macke | #8 | ||
|
|
||||
|
|
||||
Silverica |
Radne macke | #9 | ||
|
Mel, pa kako ti nije neugodnjak tako eksploatirati jadnog malog crnog. I onda ga jos jadnog siliti da cita novine.
|
||||
|
|
||||
MiSiTo |
Re: Radne macke | #10 | ||
|
Pretpostavljam da Siriu mora novine citati na glas, tako da se Mel ne mora truditi da ih procita sama. Bas pravo izrabljivanje
|
||||
|
|
||||
Dora0100 |
Re: Radne macke | #11 | ||
|
Mel, ne gine ti kuruza. Ako ne doma, na sapicama sigurno
|
||||
|
|
||||
Melaniefab4 |
Radne macke | #12 | ||
|
||||
|
|
||||
yoda |
Re: Radne macke | #13 | ||
|
Davno smo zakljucili da je Sirius Joskov sin. A poznato je da su i njemacki ovcar i boxer radne pasmine. Znakovito je, takodjer, da ni na jednoj slici nema Mirne. Mislim da i to potkrepljuje rodoslovnu crtu u izgradnji karaktera...
|
||||
|
|
||||
Snjezana |
Re: Radne macke | #14 | ||
|
Ovo nije moja maca, al ovak nekako izgleda i nase pranje poda
home.wanadoo.nl/djongeneel-dorsman/Forum2/swiffer_dushi1.WMV |
||||
|
|
||||
Melaniefab4 |
Radne macke | #15 | ||
|
I ja bi macu za lastenje poda!
|
||||
|
|
||||
Silverica |
Radne macke | #16 | ||
|
Snjezana, hvala za link. Klipic je odlican. Lastenje poda do potpunog sjaja.
|
||||
|
|
||||
Keisi |
Radne macke | #17 | ||
|
Snjezana odlican klipic!
Ova se maca stvarno voli vozikati na ovom podolastiocu! |
||||
|
|
||||
mirelazevs |
Re: Radne macke | #18 | ||
|
Ova maca je zaista fantasticna
|
||||
|
|
||||
Snjezana |
Re: Radne macke | #19 | ||
|
Mace su izvrsni meteorolozi.
Priliko njihovog umivanja pratite smjer prema kojem su okrenule sapicu i znat cete odakle odakle dolaze zracne struje. |
||||
|
|
||||
hieroglifia |
Radne macke | #20 | ||
|
pa još nisam vidjela ovaj topic, radnog Siriusa.. Siriusuvaljda zato jer su u našoj kući sve neradne mačke |
||||
|
|
||||
sidebar © ezdesign