ne sjecam se toga ali moja mi je mama rekla kako nikada nece zaboraviti taj dan. zasto?
kasnije sam saznala i sama a sada cu vam ispricati ono sto mi je moja mama pricala.
kao sto sam rekla nasa je obitelj stvarno dosta velika i kaze mi mama da joj mi nismo prva djecica. imala je ona i do sada potomaka ali sve su bili, zamislite to samo - muskici. ja
sam prva curica i zato je ta zena 'big mama' nase familije bila tako sretna.
prica mi mama da je non stop dolazila u nasu sobu i gledala mi pod rep ne vjerujuci da sam stvarno cura.
a rekla mi je i kako je nacula dok su se nasi ljudi razgovarali i odlucili da ce me ostaviti doma pa bila losa ili dobra, mojoj mami bas nije jasno sto to tocno znaci.
kaze da nece zaboraviti dok je ziva kako ju je ta 'big mama' nase obitelji stalno mazila, tepala joj i pazila je.
dovoljno je bilo da moja mama samo frkne nosicem a da se ona stvori u sobi. kaze cak da je i spavala pokraj nas i na svaki nas cijuk palila svijetlo u sobi i gledala sto je bilo. nikoga nije ni pod razno pustila u nasu sobu a mama mi prica da se tih dana najela oblizeka ko nikad u zivotu.ovo vam je moja mama sa veeeelikim trbuhom par dana prije nego sam ja dosla na svijet

trep 

jooooj, ne mozete si ni zamisliti!
a ja sam se odmah sjetila one dvije tete! jedna je bila tak njezna i polako me je mazila i dirala a ova druga!!! ljudi moji, kad me je ta primila , kaj da vam velim? - od dragosti