Toliko za sada.
Pozdrav!

| Author | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
Niiiiiikki |
Nikijeve Fotke. |
Lead | ||
|
Tema prva, Sunce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toliko za sada. Pozdrav! |
||||
|
|
||||
shapoljubac |
Re: Nikijeve Fotke. | #1 | ||
... odlicne fotke... ... koji fotic imaš?
|
||||
|
|
||||
Niiiiiikki |
Nikijeve Fotke. | #2 | ||
|
Vi koji hoćete veće fotke, pošaljite mi email na nbelavic@gmail.com
|
||||
|
|
||||
micekh |
Re: Nikijeve Fotke. | #3 | ||
|
Koje dobre slike
|
||||
|
|
||||
hieroglifia |
Nikijeve Fotke. | #4 | ||
|
Mi hoćemo još fotki ovdje
|
||||
|
|
||||
Niiiiiikki |
Nikijeve Fotke. | #5 | ||
|
Vi hoćete pričekati još malo!
|
||||
|
|
||||
Giga |
Nikijeve Fotke. | #6 | ||
|
Pazi Niki da i ovdje ne proradi silos!
|
||||
|
|
||||
Niiiiiikki |
Nikijeve Fotke. | #7 | ||
|
Jel kukuruzni?
|
||||
|
|
||||
taca |
Re: Nikijeve Fotke. | #8 | ||
|
Khm... Niki,jel ima novih umetnickih slika? Ajde malo kad nadjes vremena pa da ozivis ovaj topik!
|
||||
|
|
||||
maza |
Re: Nikijeve Fotke. | #9 | ||
|
Nekak mi zgleda da bu Niki prehranil cijeli Karlovac i pol Duge rese
|
||||
|
|
||||
Niiiiiikki |
Nikijeve Fotke. | #10 | ||
|
jel s kukuruzom?
|
||||
|
|
||||
maza |
Re: Nikijeve Fotke. | #11 | ||
|
Pa... mozda ga stignes i samljet u brasno
|
||||
|
|
||||
Niiiiiikki |
Re: Nikijeve Fotke. | #12 | ||
|
Tema: pauci i muve
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znate li svaki čovjek (u prosjeku) proguta cca 80 paukića u tijeku svog života? (uglavnom dok spava) Dobar tek! |
||||
|
|
||||
Eva |
Nikijeve Fotke. | #13 | ||
|
E Niki, stvarno svaka čast! Tek sad vidim kolko su moje fotke ustvari bezvezne, nevjerojatno. Ovo je preeeeedivno!
Ma nema riječi kojim bi ih mogla opisati, svarno su prepreprekrasne! Daj mi pošalji molim te uvećanu 2, 3, 6, 8 i 12. Inače, najbolja mi je 6., stvarno je suuuuper! Ja nikad neću dostići tu razinu... Koji fotić imaš? |
||||
|
|
||||
Eva |
Nikijeve Fotke. | #14 | ||
|
I zaboravila sam još jedno
padanje u nesvjest. Što se tiče ovih 80 pojedenih paučića, neki kažu 8, neki 12, neki 50... svakakvih sam se verzija načitala i načula I još jednom
|
||||
|
|
||||
Niiiiiikki |
Nikijeve Fotke. | #15 | ||
|
Eva, ovo je slikano sa Canonom A80 uglavnom. Ništa posebno, malo bolji aparatić srednje klase. A to da nećeš nikada dostići "tu razinu", mislim da nisi u pravu, ti već sada radiš super fotke i samo ti treba malčice prakse. Ja i HaniBani se bavimo fotografijom možda nekih 10-tak godina, što znači da nismo bili baš mladi kad smo počeli
.... Dakle, samo treba volje i što više prakse - škljocaj i dalje, tvoje fotke su već sada jako dobre, a s vremenom će svakako biti još i bolje! |
||||
|
|
||||
Niiiiiikki |
Re: Nikijeve Fotke. | #16 | ||
|
Još jednom koristim priliku da Vas sve pozovem da razgledate fotke u mojoj galeriji na adresi:
Pozdrav! |
||||
|
|
||||
Keisi |
Nikijeve Fotke. | #17 | ||
|
Niki, fotke su fenomenalne!
|
||||
|
|
||||
maza |
Re: Nikijeve Fotke. | #18 | ||
|
Niki
supac! Znas, ne znam zbog cega ali pauci su jedna od rijetkih zivotinja kojih se fakat bojim. |
||||
|
|
||||
Niiiiiikki |
Nikijeve Fotke. | #19 | ||
|
Ovo na slikama je pauk Krstaš, jedan on najčešćih primjeraka u našim krajevima. Potpuno je bezopasan, a tijelo mu zna narasti do čak 3 cm
Inače, kod nas je pravilo da se pauk zatečen u kući lijepo nježno pokupi na neki papir ili krpu i iznese van na neku biljku... |
||||
|
|
||||
taca |
Re: Nikijeve Fotke. | #20 | ||
Quote: ...i uslika za uspomenu! Niki,stvarno prekrasno! A ovo sa kapljicama,bas ko bisercici! I muva mi je zakon,vidi se svaka dlacica! |
||||
|
|
||||